De ultieme mountainbike gids

Wil jij jouw mountainbike beleving, kennis en skills naar een hoger niveau tillen?
Enkele versnellingen hoger schakelen en een voorsprong nemen op iedereen, maar vooral op jezelf?

Tijdelijk welkomstaanbod: €12, i.p.v. €17 

Of je nu op het punt staat te beginnen met mountainbiken, pas begonnen bent of al een tijdje bezig bent, één ding is zeker: mountainbiken is héél wat anders dan fietsen en er komt nog zoveel meer in één keer op je af.

Had ik in het begin van mijn mountainbikeavontuur alles geweten wat ik nu wist, dan had alles een pak vlotter, sneller en makkelijker verlopen. Dan was ik al veel langer een betere en completere mountainbiker geweest en had ik al veel eerder gestaan waar ik vandaag sta.
Omdat kennis pas echt nuttig is als je deze deelt wil ik jou de kans geven om met een voorsprong te beginnen, een paar versnellingen hoger te schakelen en je mountainbike skills, kennis en beleving naar een hoger niveau te tillen.

Hoe je dat voor elkaar krijgt?

"De Ultieme Mountainbike Gids"

De gids

Meer dan 150 bladzijden kennis, info en tips over alles, ja echt alles, wat je zou moeten weten over mountainbiken. In 7 delen doorloop je alle aspecten van het mountainbiken. Naast de belangrijkste rijtechnieken leer je alles over de onderdelen, geometrie, upgrades en het onderhoud van je mountainbike. Daarnaast kom je te weten wat je zeker moet en, nog belangrijker, wat je zeker niet moet doen.

Bonus

Naast de gids ontvang je nog volledig gratis een cursus met de 5 belangrijkste pechgevallen die je tijdens het mountainbiken kunnen overkomen. Naast de oorzaken en de praktische oplossingen leer je ook hoe je deze problemen in de toekomst kan voorkomen.

Het is mijn missie om mijn kennis en ervaring te delen zodat jij, net als mij, keer op keer het beste uit je hobby en jezelf kan halen.

Hoi, ik ben Geert. De mountainbikemicrobe heeft mij ondertussen al ettelijke jaren in zijn greep. Zo evolueerde ik van een twijfelachtige beginner tot een gepassioneerde (marathon-)mountainbiker die zijn grenzen steeds wil blijven verleggen.

Toen ik pas begon wist ik amper iets maar toch hield dat me niet tegen om er toch vol goede moed in te vliegen. Met vallen en opstaan, en dat mag je letterlijk nemen, leerde ik de kneepjes van het vak kennen. 

Je leest wel wat, je informeert je een beetje maar wat had ik graag alles wat ik nu weet vanaf het begin al geweten. Helaas kan ik de tijd niet terugdraaien en is het gelopen zoals het gelopen is. Ik ben blij waar ik nu sta en ik kijk vooruit, naar al het moois dat er zeker en vast nog aan zit aan te komen.

Mountainbiken is, op hobby en sportief vlak, het mooiste wat me ooit is kunnen overkomen en ik hoop van harte dat jij binnenkort hetzelfde kan zeggen.

Loop jij hier wel eens tegenaan?

Dit kost je allemaal erg veel tijd, energie en frustratie, terwijl dat helemaal niet zo hoeft te zijn!

Dankzij de ultieme mountainbike gids leer jij:

Kennis is kracht

Hierdoor word jij zonder twijfel meteen een betere mountainbiker en kan niets je nog tegenhouden.

Na het lezen van dit e-book rijd jij met betere skills, meer kennis en vol vertrouwen over de vetste trails.
Je hebt steeds de juiste tools op zak en vertrekt met de perfecte uitrusting en dat doe je allemaal met je mountainbike in de beste conditie en volledig op jouw maat afgesteld.

De ultieme mountainbike gids

De ultieme mountainbike gids

+150 pagina's kennis, info en tips over alle aspecten van het mountainbiken.

En omdat meer altijd beter is...

Bonus

Als extraatje heb ik nog een bonus voor jou. Met deze bonus word jij pas echt “unstoppable”. Met deze bonus is er geen plaats meer voor pech en frustratie. Grijp deze unieke kans dan ook met beide handen!

pech onderweg - bonus ebook
Met deze cursus sta jij nooit meer "te klossen in de bossen" en is pech onderweg in een handomdraai opgelost. Je leert de 5 meest voorkomende pechgevallen en hun oorzaken (her)kennen. Je krijgt de oplossingen en komt te weten hoe je deze problemen in de toekomst kan voorkomen.

Beeld je eens in wat dit voor jou kan betekenen!

Tijdelijke welkomstaanbieding

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

De Ultieme mountainbike gids

+ bonus cursus

€17

Nu: €12

Wat anderen ervan zeggen...

Veelgestelde vragen

Na betaling krijg je een e-mail van met daarin een link waarmee je het ebook inclusief bonus kan downloaden.

Je zal het ebook in pdf formaat ontvangen. Hierdoor is het zowel op pc als mac, maar ook op smartphone te openen.

Deze bundel is niet verkrijgbaar in fysieke vorm, enkel als ebook. 

Staat jouw vraag er niet tussen? Geen probleem! Stuur gerust een e-mail naar geert@mountainbikevibes.be en ik beantwoord ze graag voor je.