Gratis e-books

E-book: "15 tips voor de fanatieke mountainbiker"

E-book: "Zonder zorgen de winter door."

cover e-book zonder zorgen de winter door

Wat anderen zeggen...

Ik heb jouw e-book al doorgenomen en ook jouw blogberichten zijn zeker interessant. Alvast bedankt voor deze interessante info.
Herman
Zitten idd heel leuke tips bij. Mercikes
Adriaan
Jouw e-book ontvangen en het is een mooie checklist waar ik zeker gebruik van maak. Ga zo door met je site.
Jan
Vlot geschreven en alles wordt zeer goed uitgelegd!
Wim

Wat je mag verwachten...

Bovenop al de tips en informatie in onze blogberichten willen we je met onze gratis e-books nog meer leuke tips & tricks geven, en dat helemaal gratis. Ben je een beginnende of reeds ervaren mountainbiker, tips & tricks kunnen altijd van pas komen. Misschien zijn er zelfs dingen waar je verder nooit echt bij hebt stilgestaan.

Ons allereerste gratis e-book: “zonder zorgen de winter door” werd op korte tijd massaal gedownload. Daarom hebben we met het e-book: “15 tips voor de fanatieke mountainbiker” een nieuw e-book gemaakt.

In het e-book “zonder zorgen de winter door” laten we jij en je mountainbike heelhuids de wintermaanden door geraken. Het weer kan al eens tegenvallen en modder en nattigheid zijn dan bijna niet te vermijden. Daarom willen we je met dit e-book een handje helpen om jezelf en je mountainbike klaar te stomen voor de winter. Naast de tips & tricks krijg je nog een gratis checklijst waarmee je nooit nog iets over het hoofd ziet.

Met het e-book “15 tips voor de fanatieke mountainbiker” geven we je verschillende nuttige en niet alledaagse tips die direct invloed hebben op jouw mountainbike beleving. De tips die je overal al leest hebben we weggelaten zodat je zeker en vast een wat anders leest. Daarnaast gidsen we je met dit e-book ook doorheen onze blog. Op die manier krijg je een idee over wat wij doen en kan je de blogberichten meteen ook gaan lezen.

Wij wensen je alvast veel plezier met het lezen van onze e-books en al je toekomstige mountainbike avonturen!