Mountainbikevibes is opgericht door en voor mountainbikers. Maar uiteraard kan je hier ook info vinden die relevant is voor de sportieve en recreatieve fietsers in het algemeen.

Het doel van deze website is om elk type fietser, van beginner tot gevorderde, te helpen om de juiste keuzes te maken op vlak van fietsaccessoires, kleding en de nodige tools voor onderweg.

Daarnaast delen we ook onze eigen ervaringen met fietsgerelateerde producten, geven we tips betreffende het onderhoud van de mountainbike en fiets en lees je ook alles over onze eigen avonturen op en soms zelfs naast de mountainbike.

Zelf ben ik, Geert Vermeulen, reeds meer dan 10 jaar actief op de mountainbike. Ik behaalde inmiddels ook het diploma van fietshersteller. Daarnaast ben ik meermaals per week op pad met de mountainbike. In de loop der jaren ben ik me meer en meer gaan richten op het marathon mountainbiken. Veel van de info, tips en reviews die je op Mountainbikevibes kan vinden zijn dan ook uit mijn eigen ervaringen geschreven.

Alles alleen doen dat kan ik helaas niet, vandaar dat ik ook regelmatig geholpen word. In de eerste plaats door Elke Aerts; mijn partner en tevens de drijvende kracht achter de technische kant van deze website. Daarnaast verschijnen er ook regelmatig blogs die geschreven zijn door andere fietsliefhebbers die inmiddels ook deel uit maken van het team van Mountainbikevibes.