Samenwerken

Met mountainbikevibes een gericht publiek bereiken van mensen met interesse in mountainbiken en een sportieve en gezonde levensstijl.

Met mountainbikevibes bereik ik een gericht publiek van mensen die niet alleen interesse hebben in mountainbiken maar ook in een sportieve en gezonde levensstijl. De meerderheid van mijn publiek rijdt met de mountainbike, racefiets en/of gravelbike of is dat zeker nog van plan. 

Naast een specifiek fietspubliek bereik ik ook mensen met een algemene en gezonde interesse in sporten, een fitte en gezonde levensstijl.

Mijn artikelen probeer ik zoveel mogelijk een persoonlijke touch of verhaal mee te geven, dat is één van de belangrijkste troeven van de blog waar ik dan ook niet van zal afwijken.

Een samenwerking ga ik pas aan als het een meerwaarde kan betekenen voor beide partijen. Ik review of test enkel producten die relevant zijn met het onderwerp van de blog. Omdat ik veganist ben promoot ik enkel voedingsmiddelen die 100% plantaardig zijn. Producten waar duidelijk dierenleed aan verbonden is, zoals bijvoorbeeld leer, promoot ik niet.

Samenwerken of info?

Wil je graag samenwerken of wil je meer informatie?

Samenwerking

Enkele mogelijkheden:

  • Review van een product
  • Gesponsord blogartikel
  • Winactie
  • Link in een bestaand artikel

Alle teksten die ik schrijf zijn uniek.

Heb je zelf een leuk voorstel, laat het me zeker weten.

Affiliate samenwerking

Naast gesponsorde berichten is er ook de mogelijkheid om op affiliate basis te werken. Ik krijg dan een commissie per product of dienst die verkocht is. Dit kost een koper niets extra.

Pakket toesturen

Je bent vrij een pakketje op te sturen. Aangezien ik beperkt ben in tijd kan ik niet met alles iets doen. Wil je zeker zijn dat er een artikel of eventueel een video over komt, neem dan contact met me op voor de mogelijkheden.

Wij werken samen met:

Officiële Bike Care Partner van Jumbo-Visma, Alpecin-Deceuninck, Bora-Hansgrohe & Mountainbikevibes

Officiële Torq verdeler voor de Benelux

Andere samenwerkingen:

Frans Claes Classic Geert Vermeulen

“Inspiratie en motivatie voor een sportieve levensstijl”

— Geert Vermeulen

Samenwerken of info?

Wil je graag samenwerken of wil je meer informatie?

cover e-book zonder zorgen de winter door

ontvang het GRATIS e-book: "Zonder zorgen de winter door"

Maak jezelf en je mountainbike winterproof. Met checklijst, zodat je zeker niets vergeet.

You have Successfully Subscribed!