cover e-book zonder zorgen de winter door

Gratis e-book: "Zonder zorgen de winter door"

Maak jezelf en je mountainbike winterproof. Met checklijst, zodat je zeker niets vergeet.

Wat anderen zeggen...

Ik heb jouw e-book al doorgenomen en ook jouw blogberichten zijn zeker interessant. Alvast bedankt voor deze interessante info.
Herman
Zitten idd heel leuke tips bij. Mercikes
Adriaan
Jouw e-book ontvangen en het is een mooie checklist waar ik zeker gebruik van maak. Ga zo door met je site.
Jan
Vlot geschreven en alles wordt zeer goed uitgelegd!
Wim

Wat je mag verwachten...

Naast jezelf moet ook je mountainbike tiptop in orde zijn, zeker nu de winter voor de deur staat. Er staat je ongetwijfeld een portie modder en nattigheid te wachten. Maak daarom nog snel van de gelegenheid gebruik voor een laatste onderhoud en check-up.

In dit e-book vind je een overzicht van alle belangrijke zaken die je best controleert alvorens je, in minder goede omstandigheden, met je mountainbike op pad gaat. Met de handige checklijst vink je alles één voor één af, zo kom je nooit meer in de problemen en zit jij altijd comfortabel op de bike en niet met pech langs de kant.

Misschien lijkt alles nog in orde, toch kan het zijn dat er onderdelen aan vervanging toe zijn. Een preventieve controle is daarom altijd een goed idee. Met de hulp van dit e-book doe je dat trouwens makkelijk zelf.

Download het e-book, het kost je niets en het spaart je mogelijk geld en eventuele tegenslagen uit.  Ga dus vandaag nog aan de slag!

Schrijf je in en ontvang het GRATIS e-book: "Zonder zorgen de winter door"

Maak jezelf en je mountainbike winterproof. Met checklijst, zodat je zeker niets vergeet.