De beste mtb Black Friday deals (2021); fiets en mtb deals met KORTING!

Black Friday Deals

Fietsnavigatie & computers

Sporthorloges & activity trackers

Home- en crosstrainers

Fitness accessoires

Op 26 november is het weer Black Friday, hoogtijd om al wat cadeaus of wat spullen voor jezelf te kopen aan scherpe prijzen. We kennen allemaal de hallucinante Black Friday taferelen in de warenhuizen in Amerika. Daar wil iedereen koste wat het kost, en zelfs met vechtpartijen tot gevolg, de beste koopjes doen.

Dit jaar zal het er in België en Nederland misschien iets minder heftig aan toe gaan, of toch niet? De online shops en pakjesdiensten gaan overspoeld worden met bestellingen. Iedereen zal volop proberen zoveel mogelijk Black Friday deals te scoren, dus het is belangrijk om er snel bij te zijn.

In de aanloop naar Black Friday 2021 houden wij deze pagina dagelijks up to date en houden we je op de hoogte van de beste en meest recente fiets en mtb gerelateerde Black Friday deals! Hou je van (extreme) kortingen, neem dan de komende dagen regelmatig een kijkje op deze pagina.

Black Friday Deals 2021 uitgelicht

Check zeker een keertje de onderstaande Black Friday deals:

Fietsnavigatie Garmin Edge series

Op zoek naar een Garmin fietsnavigatie? Zeker voor mountainbikers is Garmin Edge serie zeker en vast een steengoede keuze dankzij de verschillende mtb dynamics en climbpro functie!

Sporthorloges, smartwatches en activity trackers in de korting

Op zoek naar een sporthorloge, smartwatch of activity tracker? Met al deze devices kan jij jouw sportprestaties naar een ander niveau tillen en/of een inzicht krijgen in jouw dagelijkse bewegingspatroon. Daarnaast kan zo’n device jouw motiveren of gemotiveerd houden om dagelijks te bewegen. Je algemene gezondheid en conditie zal je dankbaar zijn.

Fitbit Charge 4 (40% korting)

Fitbit Charge 4
 • Fitbit Charge herkent meteen jouw activiteit
 • Ondersteuning voor veel verschillende sporten en activiteiten
 • Ingebouwde GPS registreert je gemiddelde snelheid en afstand
 • Meet de tijd in verschillende hartslagzones
 • Registreert je slaap
 • Ontvang smartphone meldingen op je Fitbit
 • Beluister jouw favoriete muziek via Spotify
 • Compatibel met iOS (11 of hoger) en Android (versie 7 of hoger) smartphones

Garmin Fenix 6X PRO multisporthorloge (tot 80€ korting)

Garmin Fenix 6 multisporthorloge

De Garmin Fenix 6X in de PRO versie is misschien wel één van de meest veelzijdige multisporthorloges die er momenteel te verkrijgen zijn. Deze multisporthorloge zit zelfs al geruime tijd rond mijn eigen pols en heeft nog nooit teleurgesteld. Er is bijna niets wat deze sporthorloge niet kan meten of registreren.

Dankzij de verschillende voorgeprogrammeerde sporten kan je meteen van start en jouw workouts registreren en naderhand analyseren. Dit kan zowel op de horloge zelf als nog wat uitgebreider via de Garmin Connect app. Naast sporten kan je ook echt gaan trainen met deze multisporthorloge door workouts naar de horloge te verzenden. Daarnaast krijg je ook voorgestelde workouts te zien op basis van je huidige VO2max en conditie. De Garmin Fenix 6X PRO is daardoor jouw digitale personal trainer.

Naast de sportieve kant trackt deze horloge ook je dagelijkse beweging, stappen en trappen. Daarnaast wordt ook jouw slaappatroon nauwlettend in de gaten gehouden en kan je elke ochtend bekijken hoe je nachtrust was.

Ook tijdens het mountainbiken kan deze multisporthorloge erg van pas komen. Je kan tevens ook een hartslagband verbinden met de horloge wanneer je geen gebruik wil maken van de polsmeting. Je kan routes inladen, volgen of zelfs navigeren met de sporthorloge. Dit is misschien minder praktisch tijdens het fietsen maar kan zeker handig zijn tijdens het lopen, wandelen of hiken… het is dan ook een MULTIsporthorloge hé…

Garmin Fenix 6X PRO met korting kopen >>

Samsung Galaxy Watch 4 (25% korting)

Samsung Galaxy Watch 4

De beste fitnesscoach altijd dicht in jouw buurt? De Samsung Galaxy Watch 4 is in dat geval een perfecte match!

 • Super AMOLED display
 • Met bloeddrukmeting en mogelijkheid om een hartfilmpje te maken
 • Analyseert jouw nachtrust en gezondheid
 • Inzicht in spiermassa, vetmassa en lichaamsvocht
 • Stappenteller, caloriemeting en activiteitsmeting
 • Compatibel met Spotify, Shazam, YouTube en Google Maps
 • Samsung Health App
 • Google Pay

Garmin Forerunner 45L (38% korting)

Garmin Forerunner 45L

Met de Garmin Forerunner 45L ga je niet alleen jouw loopprestaties kunnen meten, analyseren en verbeteren. Deze sporthorloge kan ook gebruikt worden voor fietsen, cardio, crosstraining en zelfs yoga!

 • Ingebouwde GPS met GPS, GLONASS en Galileo satellieten
 • Smartphone meldingen
 • Gepersonaliseerde trainingen en schema’s met je Garmin Coach
 • Continue hartslagmeting
 • Meet stappen, afstand, calorieën, stress en je slaappatroon
 • Met veiligheids- en trackingfuncties zoals ongevaldetectie en live locatie delen
 • Compatibel met iOS 12 of hoger en Android 6 of hoger

Garmin Edge 130 Plus (tot 29€ korting)

Garmin Edge 130 plus

De Garmin Edge 130 plus fietsnavigatie is de kleinste telg in de Garmin Edge serie. Ondanks zijn kleinere formaat en iets minder opties kan hij toch zijn mannetje staan tussen het grotere, en duurdere geweld. Deze fietsnavigatie is uitermate geschikt voor mountainbikers omdat deze, net als de andere Edge-toestellen, beschikt over de MTB Dynamics opties zoals Grit, Flow en jumps.

Met deze specifieke mtb functies krijg je een inzicht in de moeilijkheid van de trails die voor je liggen. De Flow parameter geeft weer hoe goed je de snelheid handhaaft tijdens een rit of een gedeelte van de rit. Daarnaast kan deze Edge 130 Plus eveneens jouw jumps en sprongen detecteren. Zo wordt de snelheid, afstand en airtime van al jouw sprongen geregistreerd.

Ook de ClimbPro functie is aanwezig op dit navigatietoestel. Ben je een echte klimgeit dan kan je alle info en progressie van jouw klimavonturen nauwgezet in de gaten houden.

Naast al deze handige functie beschikt deze fietsnavigatie ook nog over de volgende functies:

Trainingsstatus, VO2max, hersteltijd, training effect, group- en livetrack, ongevaldetectie, navigatie en fietsdynamica.

De Edge 130 Plus beschikt niet over kaarten, heeft geen touchscreen en geen kleurenscherm.

Dealniettemin is de Edge 130 Plus zeker en vast een oerdegelijke fietsnavigatie met gelijkaardige functies als zijn grotere broertjes. Minder uitgebreid dan de duurdere Edge modellen maar voor de recreatieve mountainbiker zeker een goede keuze!

Garmin Edge 130 Plus met korting kopen >>

Garmin Edge 130 Plus HRM bundel (tot 32€ korting)

Garmin Edge 130 Plus HRM bundel

Is jouw oog gevallen op de Garmin Edge 130 Plus dan kan je ook kiezen om de HRM bundel in huis te halen. Het voordeel van deze bundel is dat je er een hartslagmeter bij krijgt. Met een hartslagmeter kan je je hartslag continue in de gaten houden tijdens het fietsen en mountainbiken. Daarnaast kan je ook veel gerichter gaan trainen door in bepaalde hartslagzones te trainen.

Ben je meer een prestatiegerichte fietser of mountainbiker dan is het zeker verstandig om met een hartslagmeter te rijden. Daarnaast kan het ook handig zijn om steeds een hartslagmeter te dragen om te voorkomen dat je je helemaal stuk rijdt.

De Edge 130 Plus in deze bundel is volledig gelijkwaardig aan de Edge 130 Plus zonder hartslagmeter en heeft uiteraard dezelfde functies en eigenschappen.

Garmin Edge 130 Plus HRM bundel met korting kopen >>

GoPro HERO 10 Black (tot 100€ korting)

GoPro HERO 10 Black

Met de nieuwste GoPro HERO action cam leg je jouw mountainbikeritten haarscherp vast. Ideaal als herinnering aan een leuke trail, vakantie of toertocht en om de beelden te delen met je fietsmakkers en vrienden.

De GoPro HERO 10 Black werd in 2021 op de markt gebracht en is de rechtstreekse opvolger van de GoPro HERO 9 en is op verschillende vlakken verbeterd. Heb je de GoPro HERO 9 al in je bezit dan is upgraden waarschijnlijk niet nodig. De HERO 10 is voornamelijk een verbetering en upgrade van de voorgaande Go Pro HERO action camera’s.

Met de HERO 10 film schiet je beelden in 2,7K, 4K of zelfs 5,3K met verdubbelde framerate tov de HERO 9. Foto’s maak je met een resolutie van 23Mpx. Je kan er dus wel van uit gaan dat je beelden en foto’s haarscherp zullen zijn.

Een grote verbetering, zelfs ten opzichte van de HERO 9, is de “natural” instelling. Wanneer je deze standaard instelling gebruikt hoef je achteraf de beelden niet meer te bewerken en tonen ze meteen zoals ze in het echt zijn. Geen wazige of grauwe beelden maar meteen een natural look, het zal je in elk geval erg veel extra werk besparen (indien je de beste kleuren op je beelden wil hebben).

Ook de processor kreeg een upgrade waardoor de GoPro HERO 10 nog vlotter werkt. Stabiele beelden zijn ook geen enkel probleem voor deze steengoede action cam dankzij de Hypersmooth 4.0 functie, die eveneens een upgrade is van de 3.0 versie bij de HERO 9.

De GoPro HERO 10 is momenteel de beste GoPro action cam op de markt en schiet schitterende en stabiele beelden hoe ruig het terrein ook is!

GoPro HERO 10 Black met korting kopen >>

GoPro HERO 9 Black (tot 40€ korting)

GoPro HERO 9 Black

De GoPro HERO 9 Black was nog geen jaartje oud maar kreeg daarna al meteen een opvolger. Op een jaar tijd is er maar weinig veranderd, waardoor de GoPro HERO 9 nog steeds een erg goede keuze is om je mountainbikeritten en avonturen mee vast te leggen. Het grootste voordeel van de HERO 9 is dat deze door de release van de opvolger meteen een pak goedkoper te verkrijgen is.

Daarnaast kan je met de HERO 9 ook in 5K, 4K en 2,7K filmen en beschik je over Hypersmooth 3.0 waardoor je beelden altijd erg stabiel zullen zijn, ook op technische of hobbelige trails.

De GoPro HERO 9 was de allereerste GoPro die een upgrade kreeg van het scherm vooraan. Met dit scherm kan je bijvoorbeeld ook vloggen wat met de voorgaande versies dus niet mogelijk was.

Heb je nog geen GoPro in huis maar wil je er eentje aankopen dan is de GoPro HERO 9 ook een goede keuze, zeker wanneer je niet meteen de duurste GoPro in huis wil halen. In alle opzichten is de HERO 9 een verbetering ten opzichte van de HERO 8 en 7. Een lagere versie is niet aan te raden daar deze niet beschikken over de Hypersmooth functie.

GoPro HERO 9 Black met korting kopen >>

POC Sports MTB helm (tot 25% korting)

Naast de gewone POC Sports MTB helm is er ook 20% korting te scoren op de POC Axion SPIN mtb helmen. SPIN is een vergelijkbaar systeem zoals MIPS en WAVECEL waarbij jouw hoofd en schedel extra beschermd is tegen een impact van een valpartij. Het is dus zeker en vast verstandig om tijdens het mountainbiken een helm te gebruiken met een dergelijk systeem.

Bekijk alle POC helmen met korting >>

Hammerhead Karoo 2 custom colour bundel (tot 22% korting)

Hammerhead Karoo 2 custom colour bundle

De fietsnavigatie waar onder andere Chris Froome en andere Pro’s enkel maar lof over hebben kan je nu pimpen dankzij de custom colour editie. Hierbij heb je de keuze uit de “Moire Mode” en de “Bermuda” kit. Deze fietsnavigatie geef je op die manier een leuke en kleurrijke touch. Daarnaast krijg je bij deze bundel ook nog een hartslagmeter.

De Hammerhead Karoo 2 heeft een batterijduur van 12 uur en heeft een duidelijk en krasbestendig touchscreen. Sensoren kan je koppelen via Bluetooth en ANT+. Hij is compatibel met bekende trainingsapps waaronder Strava.

Routes bouwen, volgen en live tracking is allemaal mogelijk met de Hammerhead Karoo 2 fietsnavigatie. Daarnaast kan je ook met 1 klik een route van internet plukken en doorsturen naar het toestel. Een tussenstop onderweg kan ook eenvoudig dankzij de Points of interest die je makkelijk aan je ritten kan toevoegen.

Het is dus zeker niet gek dat deze fietsnavigatie aan populariteit wint en zowel bij wielrenners, gravelbikers als mountainbikers steeds vaker op het stuur terug te vinden is.

Hammerhead Karoo 2 bundel met korting kopen >>

Garmin Edge 530 (tot 21€ korting)

Garmin Edge 530

Moet er nog uitleg bij deze Garmin fiets GPS? Deze Garmin fietsnavigatie is het kleine broertje van de Edge 830 en erg populair bij mountainbikers mede door de aanwezigheid van diverse MTB-specifieke functies. Met MTB Dynamics meet je het aantal sprongen, de sprongafstand en de airtime. Bekijk de moeilijkheidsgraad van trails en vind de juiste flow. Met de Grit en Flow functie wordt er een score gegeven aan jouw rit en kan je deze telkens weer proberen te verbeteren.

Daarnaast geniet je van de welbekende Garmin functies zoals turn-by turn navigatie, ongevaldetectie, livetracking, terug naar start, climbpro en geavanceerde workouts. Hou je gegevens bij via Garmin Connect en synchroniseer je data met Strava of een andere app.

Bestel de Garmin Edge 530 met korting >>

Virtufit iConsole CTR 2.1 crosstrainer (32% korting)

Virtufit iConsole 2.1 crosstrainer
 • Hoge kwaliteit materialen
 • Belastbaar tot 150kg
 • Weerstand makkelijk in te stellen op 32 verschillende niveaus (10 tot 350 watt)
 • 24 voorgeprogrammeerde programma’s
 • LCD scherm geeft tijd, snelheid, afstand en geselecteerde programma weer
 • Geïntegreerde hartslagsensoren op de handsteunen
 • iConsole app ondersteunt Google Maps en zorgt voor realistische fietservaringen
 • iOS versie 10.0 en Android versie 5 of hoger vereist
 • Met gratis Kinomap app met visuele trainingen die jou extra motiveren
 • Inclusief tablet- en bidonhouder
 • Makkelijk te transporteren met de transportwielen

Bekijk alle Hometrainer Deals >>

Tacx Neo 2 Smart trainer (tot 22% korting)

Tacx Neo 2 smart trainer

Met deze Tacx Direct Drive smarttrainer kan je tijdens de wintermaanden je conditie op peil houden en gewoon trainen vanuit je woonkamer, kelder of fietskamer! Saai hoeft het alvast niet te zijn aangezien dezer smarttrainer compatibel is met onder andere Zwift en andere trainingssoftware.

De Tac Neo 2 smart trainer kan je ook gebruiken met jouw mountainbike tot en met 11-speed. Let dus op dat de fietstrainer niet compatibel is met Shimano 12-speed cassettes. Heb je een SRAM 12-speed cassette (GX, X01 of XX1), dan heb je de Tacx SRAM XD-R body nodig. De fietstrainer is wel compatibel met steekassen van 142×12 en 148×12 mm.

Tacx Neo 2 smart trainer met korting kopen >>

Elite Direto Smart trainer (tot 33% korting)

Elite Direto XRT smart trainer

Is de bovenstaande fietstrainer niet geschikt voor jou dan is de Elite Direto Smart trainer dat misschien wel. Een voordeel aan deze Elite smart trainer is dat deze zowat met alle aandrijvingen compatibel is, mits je de juiste adapters in huis haalt.

Deze fietstrainer gebruiken wij overigens zelf in combinatie met een Shimano 12-speed Micro Spline aandrijving. Hiervoor heb je enkel de Elite Shimano 12S body en de Elite Boost Adapter voor nodig. Heb je een 12-speed GX, X01 of XX1 cassette van SRAM, dan heb je de Elite SRAM XD/XDR adapter nodig.

Daarnaast kan je de fietstrainer gewoon gebruiken met elke 9 t/m 11 speed cassette. De adapters die je hiervoor eventueel nodig hebt zitten standaard inbegrepen. De fietstrainer is te gebruiken met Zwift en andere trainingssoftware.

Elite Direto Smart trainer met korting kopen >>

Muc-Off winter essentials cleaning kit (tot 41% korting)

Muc-Off Winter Essentials Kit

Deze Muc-Off winter kit is het enige wat jij nodig hebt om je mountainbike na elke rit weer vlot schoon te maken. De producten van Muc-Off zijn ook allemaal biologisch afbreekbaar en dus goed voor het milieu. De producten kan je op alle onderdelen van je mountainbike gebruiken.

 • Nano Tech bike cleaner 1l
 • Bike cleaner concentraat 1l (hiermee maak je 4l bike cleaner)
 • Bio drivetrain cleaner 500ml
 • Bio wet lube 120ml

Muc-Off winter essentials kit kopen >>

Meer Black Friday?

Meer Black Friday deals vind je bij onderstaande webshops, doe er je voordeel mee!

Black Friday Deals 2020

Onderstaande producten en accessoires waren in 2020 met grote kortingen te verkrijgen tijdens Black Friday. Of deze ook in 2021 in de korting gaan weten we binnenkort pas. Hou dus zeker de website in de gaten, wij houden je up-to-date!

Garmin Edge 1030 Plus fietscomputer

 • Batterijduur 20 uur
 • Kleurenscherm met touchscreen
 • Strava live segmenten
 • Voorgeladen Garmin kaarten
 • Uitgebreide communicatie-, navigatie- en trainingsfuncties
 • Stap voor stap navigatie

Huawei Band 4 Pro

Huawei band 4 pro

De opvolger van de Huawei band 4 en de Huawei band 3 pro. Met de verbeterde GPS houdt de deze pro activity tracker je route, snelheid en afgelegde afstand nog nauwkeuriger bij. Naast 11 sportmodi (waaronder buiten fietsen, lopen en wandelen) en verschillende gezondheidsfuncties heeft deze tracker nu ook een polshartslagmeter.

Belangrijke functies en kenmerken:

 • Amoled HD kleurenscherm
 • Compatibel met de Huawei sports health app
 • Horlogeband met huidvriendelijke siliconenmateriaal
 • Muziek afspelen via bluetooth
 • Makkelijk koppelen met je smartphone
 • Calorie- en hartslagmeter
 • Berichten ontvangen
 • Verschillende kleuren
 • Waterdicht tot 50 m
 • Accuduur van 12 tot wel 20 dagen

Jakefood Starter Box

Een volledige maaltijd met alle noodzakelijke dagelijkse voedingsstoffen in 1 shake en een lekker tussendoortje met een heerlijke crunchy bite. De shakes en vitaminbars van Jakefood zijn niet alleen erg lekker en gezond maar ze zijn ook nog eens volledig plantaardig. De starterbox is de ideale kennismaking met de producten van Jakefood. Met de supergrote shakebeker shake jij er meteen op los.

Camelbak M.U.L.E. Low Rider 15

Camelbak M.U.L.E. LR 15L

Deze veelzijdige Camelbak heeft een inhoud van 12 liter en een waterreservoir van 3 liter.

Deze rugzak is uitermate geschikt zowel voor lange dagtochten als voor meerdaagse mountainbike avonturen. Naast de maximale hoeveelheid drank neem je ook nog eens alle spullen mee die je nodig hebt tijdens je ritten.

Extra kleding voor wisselende weersomstandigheden, voeding en veel materiaal. Het past er allemaal in.

Deze low rider biedt nog meer comfort omdat het gewicht van de bagage en het bredere lumbar crux reservoir op de heupen valt. Dit alles zorgt voor meer stabiliteit en comfort, ook op veeleisende en technische trails.

Shimano XTR 12-speed cassette

De lichtste 12-speed cassette in het Shimano gamma. Met keuze uit een 10-45T en 10-51T kom je overal vlot boven. De cassette bestaat uit 3 verschillende materialen: staal voor de kleinste en aluminium voor de grootste tandwielen terwijl de middelste volledig uit titanium zijn.

Let op: om deze cassette op je mountainbike te kunnen gebruiken heb je een Micro Spline freehub nodig.

Bekijk alle Black Friday deals op Shimano onderdelen >>

Northwave Raptor Arctic GTX schoenen

Deze winterschoen hebben een met carbon versterkte zool en bestaat uit natuurlijk rubber waardoor je nog meer grip krijgt. Het Gore-Tex Koala membraan houdt je voeten warm tot temperaturen van -10°C. Het voetbed bestaat uit 4 lagen van aluminium en fleece en is een extra thermische coating aan de tenen. Kortom met deze schoen blijven je voeten altijd warm in de meest barre omstandigheden.

Schwalbe Rocket Ron Addix Speed buitenband

Deze Rocket Ron is een echte crosscountry band die meer grip biedt dan bijvoorbeeld de Racing Ralph. Een ideale band voor winterse omstandigheden. De rode addix speed versie geeft je naast veel grip ook nog snelheid, tractie en minder rolweerstand.

Deze band is uitstekend in combinatie met de Racing Ralph. De Rocket Ron leg je dan vooraan voor extra grip, terwijl je de Racing Ralph achteraan monteert. De Rocket Ron zowel voor- als achteraan is ook een veelgebruikte combo.

DHB Aeron XC Broek (Heren & Dames)

Deze broek met bretels en zeem is speciaal ontworpen voor crosscountry (XC). Het super air zeem maakt elke rit supercomfortabel. De broek is zeer ademend en voert zweet snel af. Ook heeft de broek extra bescherming tegen takken en struiken zodat je ook zonder zorgen door dichtbegroeide paden kan rijden.

Meer info over deze broeken >>

Heren model

Dames model

Shimano XT M8100 klikpedalen

Deze Shimano klikpedalen zijn speciaal ontworpen voor het mountainbiken. Deze lichtgewicht en stijve pedalen hebben ook een afgedicht mechanisme waardoor ze steeds vrij van modder blijven.

Lifeline opvouwbare fietswerkstandaard

Wil je zelf een beetje klussen aan je mountainbike? Dan is een fietsstandaard een must-have. Met een fietsstandaard heb je beide handen altijd vrij en hangt je fiets altijd stevig van de grond. Hierdoor kan je overal goed bij. Deze Lifeline fietsstandaard is ook opvouwbaar waardoor deze makkelijk op te bergen is.

Specificaties:

 • Maximale hoogte: 175cm
 • Maximale lengte van de poten: 75cm
 • Steunstandaard is uitschuifbaar tot 22cm
 • Gereedschapsbak 20cm x 10cm
 • Maximaal draagvermogen: 30kg
 • Totaal gewicht fietsstandaard: 7kg
 • Geschikt voor frames met buizen van 25mm tot 45mm

Pro Toolbox (22-delig)

Door een gereedschapsset in huis te halen heb je meteen al het materiaal om zelf te sleutelen aan je fiets. In het artikel over de beste fietsgereedschapsset kwam je al te weten dat zo’n koffer vaak voordeliger is dan alle stukken los te kopen. Deze Pro toolbox bevat 22 tools waarmee je meteen mee aan de slag kan en dat voor een scherpe prijs. Deze koffer bevat de volgende tools:

 • Conussleutels 13 / 14 / 15 / 16
 • Pedaalsleutel
 • Kettingpons
 • Kabelkniptang
 • Trapassleutel Hollowtech II
 • Trapassleutel cartridge
 • Cassette-afnemerset
 • Cranktrekker
 • Spaaksleutels 3,6 / 3,75 / 4,0 / 4,4
 • Inbus- en torxsleutels

Dit zijn de beste Black Friday deals die er momenteel te vinden zijn. Binnenkort komen er zeker en vast nog een heleboel bij. Hou dus zeker dit artikel in de gaten. Wanneer er extra deals bijkomen kan jij het als eerste hier lezen.

Ben jij nog op zoek naar een specifiek product of onderdeel? Laat het me dan zeker weten in een reactie onderaan de pagina.

Vond je dit artikel interessant, deel het dan via:

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
Email
LinkedIn

GRATIS e-book: "15 tips voor de fanatieke mountainbiker"

Beleef vlotte en geslaagde avonturen op de mountainbike!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geert

Geert

Geert is een recreatieve (marathon-)mountainbiker, trailrunner en sportieveling die keer op keer probeert zijn grenzen te verleggen en zichzelf uit te dagen om zo zijn sportieve doelen te realiseren. Zo reed hij onlangs de Stoneman Arduenna in 1 dag. Met zijn diploma van fietstechnieker op zak geeft hij je ook nuttige tips om zelf aan je mountainbike te sleutelen, zowel thuis als tijdens je ritten. De kennis die hij onderweg opdoet wil hij met deze blog met iedereen delen. Hij wil je zo tonen dat alles mogelijk is zolang je er zelf voor 100% achter staat.

Ook lezen?

GRATIS e-book:
“15 tips voor de fanatieke mountainbiker”