Mental Fitness Bootcamp – Sanne van Paassen (review)

Sanne van Paassen mental fitness bootcamp

Je wil een steile berg beklimmen met de fiets, een lange afstand in één ruk zwemmen of een uitdagende wandeltocht tot een goed einde brengen. En dan slaat de twijfel toe. Heb ik wel genoeg getraind? Gaat het me wel lukken?

Fysiek ben je waarschijnlijk wel in orde, maar het mentale aspect van topprestaties leveren wordt wel eens over het hoofd gezien. Wat je dan juist nodig hebt is een flinke mentale boost die jou de mindset van een winnaar geeft, zodat je je sportieve prestaties alsnog naar een hoger niveau kan tillen.

Simpele en kleine aanpassingen kunnen een wereld van verschil maken, dat leer je in de mental fitness bootcamp van Sanne van Paassen. Omdat een extra mentale boost zeker geen kwaad kan ging ik er alvast mee aan de slag.

In deze review leg ik je uit wat deze bootcamp inhoudt, wat ik er vond en of het je geld waard is.

Update: Helaas is Sanne van Paassen gestopt met deze bootcamp aan te bieden. Wil je toch nog een mentale boost met de hulp van Sanne, dan is haar boek: “Het leven, dat is pas topsport!” misschien wel wat voor jou.

Mental fitness bootcamp, wat mag je verwachten?

De mental fitness bootcamp is een online cursus waarin je mentale coaching krijgt van Sanne van Paassen. Met de mentale weerbaarheidstraining helpt ze jou je persoonlijke records te verbreken zonder dat je jezelf opbrandt of blesseert.

Ze helpt je terug vol energie vooruit te kijken. Hoe hard je ook traint, enkel met de juiste mindset en een winnaarsmentaliteit ga jij makkelijk sportieve winst boeken, waanzinnige resulaten behalen en al je doelen realiseren.

In de bootcamp ga je aan de hand van 5 lessen mentaal klaargestoomd worden om zonder problemen je doel te bereiken. Elke week krijg je een ander onderwerp voorgeschoteld. Een les ziet er steeds als volgt uit:

1. Video met info en tips over het onderwerp van die week.

Deze video’s duren telkens ongeveer 5 à 10 minuten.

Mental fitness bootcamp video

2. Vragen beantwoorden in het werkboek

Hier ben je ongeveer 20 minuten mee bezig.

Mental fitness bootcamp werkboek

3. Extra podcasts en interviews.

Deze kan je makkelijk luisteren tijdens het afwassen, strijken of andere dagelijkse klusjes. Met deze podcasts en interviews ben je een hele tijd zoet.

Mental fitness bootcamp extra's

Alvorens je met de eerste les begint krijg je, na het aanmelden voor de bootcamp ,een mail waarin jij toegang krijgt tot de cursus. In een korte video maak jij meteen kennis met Sanne van Paassen en vertelt zij vol enthousiasme wat je de komende weken allemaal mag verwachten.

Daarnaast kan je meteen al aan de slag met de sportvisualisaties, die je gratis krijgt nadat je de bootcamp hebt gekocht. Daarna krijg je elke zondag een nieuwe mail met een link naar de les voor die week.

Mental coach Sanne van Paassen

Van 2008 tot 2016 was Sanne van Paassen actief als veldrijdster. Zo won ze in het seizoen 2010-2011 het wereldbekerklassement. Ook in het wegwielrennen haalde ze tal van mooie ereplaatsen. Na haar carrière ging ze aan de slag als mental coach en startte ze haar eigen bedrijf op.

Sanne van Paassen

Met een open, eerlijke en nuchtere blik, leert ze ambitieuze sporters naar hun gevoel te luisteren en hun dromen te verwezenlijken door middel van mental coaching.  Sanne van Paassen weet dus als geen ander, door haar topsportverleden, hoe belangrijk het “koppie” is. Zij is dan ook de ideale coach voor elke sporter die een mentale boost nodig heeft.

Wat ga je leren in de cursus?

In de cursus ga jij vooral werken aan je sportieve mindset. Elke week behandelt Sanne met jou een ander onderwerp om zo het uiteindelijke doel te bereiken: jouw sportmoment.

Wanneer je na 5 weken de mentale weerbaarheidscursus doorlopen hebt en de opdrachten uitgevoerd hebt ga jij:

 • je persoonlijke records makkelijk verbeteren
 • doelen vlot en op de juiste manier behalen
 • zonder blessures je doel halen
 • trainen op gevoel en met een hoop plezier, in plaats van via schema’s en omdat het moet.
 • je mindfucks tackelen en omzetten in positieve energie
 • de juiste focus krijgen
 • makkelijk sportieve winst boeken en in de ideale prestatie toestand komen
 • beseffen dat je door sporten een leuker mens wordt

Voor wie is deze cursus?

Alleen voor winnaars!

Deze cursus is zowel voor topsporters als recreatieve sporters die willen winnen, die hun persoonlijke records willen verbeteren en zichzelf keer op keer willen overtreffen.

Mietjes en verliezers kunnen niet geholpen worden. Enkel als je echt wil winnen en jezelf en je prestaties verbeteren zal jij 100% zeker verschil merken na de mental fitness bootcamp.

Waarom moet je deze cursus volgen?

 • Je wordt begeleid door een ex-topsporter die, door haar ervaring, de kneepjes van het vak maar al te goed kent.
 • Je kan de cursus volgen waar en wanneer jij maar wil, wanneer het jou uitkomt.
 • In slechts 30 dagen maak je supersnel de makkelijkste sportieve winst ooit.

Wat krijg je allemaal?

 • Elke week 1 les met een video van Sanne, waarin ze het onderwerp van de les uitlegt en je de nodige tips geeft.
 • Toegang tot de online academie, waar jij alle lessen, podcasts en coachcalls kan bekijken en herbekijken.
 • Een uitgebreid en mooi werkboek waarmee jij praktisch aan de slag gaat aan de hand van verschillende opdrachten en oefeningen.
 • 2 gezamelijke coachcalls / live training (die je ook kan herbekijken)
 • Toegang tot de online facebook community. Hier zitten alle leden die de bootcamp volgen of gevolgd hebben samen en kan je ervaringen en successen delen.
 • Begeleiding van experts en ervaringsdeskundigen.
 • Week 1:  Op de juiste manier doelen stellen
 • Week 2:  Trainen op basis van gevoel
 • Week 3: Tackelen van je mindfucks en ideale focus
 • Week 4: Van spanning naar ontspanning
 • Week 5: Het sportmoment

Bonus: Gratis toegang tot de sport visualisatie (ter waarde van 25€)
Bij een sport visualisatie maak je een mentaal beeld van de ideale situatie. Door dit beeld in je hoofd af te spelen zorg je ervoor dat je er tijdens het sportmoment voordeel van hebt.

Is deze cursus duur?

NEEN, voor slechts 47€ krijg jij 5 weken lang coaching van ex-topsporter Sanne van Paassen aan de hand van video’s, podcasts en coaching calls. Met de vragen en opdrachten in het prachtige werkboek ga je zelf aan de slag.

Voor slechts 47€ heb jij meteen alle tools in handen om de winnaar te worden die je altijd al had willen zijn.

Mental fitness bootcamp mijn ervaring

Sanne van Paassen weet wel hoe ze een onderwerp als dit moet aanpakken. In de video’s legt ze vol enthousiasme alles vlotjes en verstaanbaar uit. Na elke video ga je daardoor vlot en makkelijk zelf aan de slag met de vragen in het werkboek. Het werkboek is trouwens prachtig vormgegeven en bevat veel nuttige informatie.

Zowel in het werkboek als in de video’s refereert ze constant naar haar eigen ervaringen als topsportster. Zo kom je te weten hoe zij precies omging met het mentale aspect tijdens haar sportcarrière.

Deze bootcamp zit echt goed in elkaar. Als je hier niet beter van wordt heb je niet goed opgelet. Door de vragen in het werkboek moet je ook echt actief zijn tijdens deze lessen en is het niet enkel filmpje kijken. Omdat je de antwoorden moet opschrijven ga je automatisch ook beter nadenken over wat je precies wil bereiken.

Ik raad dan ook aan deze bootcamp te volgen. Iedereen die zich wil verbeteren en ambitieuze doelen wil realiseren, zonder de mentale struggles die er soms bij komen kijken, zal mentaal beter worden van deze cursus. Voor slechts 47€ heb jij meteen alle tools in handen om de winnaar te worden die je altijd al had willen zijn.

Garanties en recensies

Dat Sanne van Paassen geen praatjes verkoopt merk je meteen aan de grote hoeveelheid 5-sterren recensies die ze ondertussen al kreeg voor haar mental fitness bootcamp. Hieronder een impressie van enkele recensies van tevreden klanten:

mental fitness bootcamp review
Mental fitness bootcamp lessen
Mental fitness bootcamp lessen

Omdat Sanne weet hoe waardevol de mentale weerbaarheidstraining voor sporters is en wat voor resultaten haar klanten hebben geboekt, is ze er van overtuigd dat dit traject ook voor jou waardevol gaat zijn. Daarom hanteert ze het principe: “niet goed, geld terug”.

Je hebt dus geen enkele reden meer om het niet te proberen, start daarom vandaag al met winnen!

Vond je dit artikel interessant, deel het dan via:

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
Email
LinkedIn

GRATIS e-book: "15 tips voor de fanatieke mountainbiker"

Beleef vlotte en geslaagde avonturen op de mountainbike!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geert Vermeulen

Geert Vermeulen

Geert is een recreatieve (marathon-)mountainbiker, trailrunner en sportieveling die keer op keer probeert zijn grenzen te verleggen en zichzelf uit te dagen om zo zijn sportieve doelen te realiseren. Zo reed hij onlangs de Stoneman Arduenna in 1 dag. Met zijn diploma van fietstechnieker op zak geeft hij je ook nuttige tips om zelf aan je mountainbike te sleutelen, zowel thuis als tijdens je ritten. De kennis die hij onderweg opdoet wil hij met deze blog met iedereen delen. Hij wil je zo tonen dat alles mogelijk is zolang je er zelf voor 100% achter staat.

Ook lezen?

GRATIS e-book:
“15 tips voor de fanatieke mountainbiker”